PES 2010 da ismini duymadığımız isimler turnuvalarda büyük işler yapmış. Ender geçen senenin en iyi oyuncularındandı. Ama Burak arkadaşımız göze hoş gelen bir oyun sergilemiş. Mikrosu bu oyuna göre üst seviyede duruyor. Kendisini güzel oyunundan dolayı kutlarım.
Askerden yeni geldim ve oyunu oynamaya çalıştığımda garipsedim. Biraz geç olsa da alışıp oyunumu geliştirmeye çalışacağım. Bundan sonra turnuva yapılırsa muhakkak katılmak istiyorum. Zira turnuva ortamlarını çok özledim =)
alper abi online da 2010 a başladığımda seninle 1 maç yaptık seninle yaptığım maçtan sonra oyunda ne kadar çok hareket olduğunu gördüm ve o gün bugündür tüm hareketleri yapmak için trainingde uğraştım senden böyle güzel şeyler duymak hoşuma gitti açıkçası senden öğrendiklerimizi geliştirmeye çalıştık eyw abi yorumun için
Final maçı esnasında 3.lük maçını yapmakta olduğum için izleyememiştim maçınızı. Video iyi oldu.
Burak kardeşim sonuna kadar hakettin bu turnuvayı kazanmayı. Hem oyundan zevk alarak oynamak hem de rakiplerini yenip 100 kişilik turnuvada 1. olmak kolay bir iş değil.
Oyuna gelince senin zaten bireysel olarak çok iyi durumda olduğunu biliyordum. Fakat savunman bu kadar iyi değildi, onda da otomatik stratejilerin epey yardımı olmuş. Gerçi Ender'in hücum zaafiyetinin olduğu aşkardı, o yüzden savunmana bi derecelendirme yapmam şu an zor gibi. Benim maçı baz alayım diyorum da ben iğrenç hücum ettim, bu kadar kötü oynadığım bi yarı final hatırlamıyorum.
Bir de sizin bu maçınızda seni fazla zorlayan bi sıkıştırma yapmamış Ender savunmada. Benim maçı hatırlarsan fazla boşluk birakmamıştım sana. Hal böyle olunca da sana hünerlerini sergileme ortamı doğmuş.
Her şeye rağmen oyundaki o kadar ek***lerine rağmen Ender'in kaçan %100 lük fırsatları var, beraberliği sağlayabilirmiş. Ama bu durum tabiki senin daha üstün oynadığın gerçeğini değiştirmez. İkinize de tebrikler güzel bir final izlettirdiniz bize. İyi ki finalde rakibin ben değilmişim Burak, yoksa o hareketleri yaptırmazdım sana, ve güzel bi video ortaya çıkmazdı.
Burak, Hasan'a söyle de bana bi ulaşsın, ona bi hesap soracam.
Bu arada video kalitesi daha iyi olsaydı, yabancılara felan izlettirseydik, youtube'da felan, görseydi millet bizim nasıl oynadığımızı. Yine de eline sağlık Emre
saol devrim 9.1 megapixel lik sony dijital fotoğraf makınesi ile çekim yaptık. biraz kıpırdamalarım oldu ama oda normaldır yorgunlukta bir dahakine güzel bir video kamera bulalım onunla çekeriz
Konu Si®_Emre tarafından (05-20-2010 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.