5.Peslife.Com Pes 2009 Turnuvası Final maçı Videosu (devrim-talha)
5. PesLiFe Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul)Türkiye'nin en büyük PES sitesi yeni yıla muhteşem bir Turnuva ile hoşgeldin diyor. Tarih:8 Şubat Pazar Ödül:Vestel Millenium 82 Ekran LCD HDTV Kayıt:Sadece 20ytl Yer:Kadıköy-KEYFGAME
REKLAMLAR
5.Peslife.Com Pes 2009 Turnuvası Final maçı Videosu (devrim-talha) (3168 Hit)
5. PesLiFe Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yeni yıla muhteşem bir Turnuva ile hoşgeldin diyor. Tarih:8 Şubat Pazar Ödül:Vestel Millenium 82 Ekran LCD HDTV Kayıt:Sadece 20ytl Yer:Kadıköy-KEYFGAME
Şimdi videoyu izlediğimde daha iyi değerlendirme fırsatı buldum,turnuva günü ne olduğunu anlamamıştım.
İlk yarı maçı koparabilirmişim ama yaptığım basit hatalar oyunun dengede kalmasını sağlamış.
İkinci yarı Devrim geri düşünce her topu Messi ve Eto'yla buluşturup büyük bir itina ve sabırla oynayınca skoru kendi lehine çevirmiş.
3-2'den sonra insiyatifi ve maçı vermek kendi adıma fevkalde üzücü ve aynı zamanda büyük bir basiretsizlik örneği.
Devrim kardeşim ikinci yarıdaki oyunuyla kupayı haketmiş,tekrardan tebrikler,selamlar ve saygılar...
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] "The success and difference of a player is concealed in the details."
Konu R2.ZephyR tarafından (02-14-2009 Saat 06:48 ) değiştirilmiştir.
Maçı genel olarak ele aldığımızda Talha arkadaşımız daha etkili ve iyi pozisyonları yakalayan tarafmış. Yine de Devrim arkadaşı kutlarım, çok iyi bir rakibe karşı zor da olsa galibiyet alarak şampiyon olmuş.
Maçta 7 gol olsa da bol gollü gibi gözükmeyen, yüksek tempolu bir maç olmadığı kanaatindeyim, iki taraf da az hata yapmaya, garanti oynamaya çalışarak rakibin hata yapmasını bekledi. İlk hatayı savunmadan çıkarken Talha yaptı ben de bunu affetmedim =) Maçın tamamına bakıldığında Talha'nın topla daha çok oynadığı göze çarpıyor, fazla gol pozisyonu yok bana kalırsa ama gol pozisyonu olabilecek anları epey elde etmiş R2.ZephyR kardeşim, dribble riskini almayıp daha çok,ataklarını şutla bitirmeyi düşünmüş. Ben ise Barcelona'yı seçme sebebimiz olan Eto ve Messi'den maximum yararlanmaya çalıştım, taktiksel anlamda sıkıştığım anlarda bu ayakların dribble ile kendisine veya başkasına pozisyon yaratması düşüncesi içerisindeydim, zaten 2 Eto 1 de Messi olmak üzere attığım 4 golün 3'ü bu türdendi. Video'nun yapımında çekiminde ve upload edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
açıkçası videoyu izlediğimde hayal kırıklığına uğradım, final maçına yakışacak kalitede futbol oynanmamış. iki tarafın da tek yaptığı topu messi ve etoya verip rakibi çalımlamaya çalışmak, iki pas üstüste yapılmamış. ne bir organize atak var ne de taktiksel bir oyun anlayışı... [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
açıkçası videoyu izlediğimde hayal kırıklığına uğradım, final maçına yakışacak kalitede futbol oynanmamış. iki tarafın da tek yaptığı topu messi ve etoya verip rakibi çalımlamaya çalışmak, iki pas üstüste yapılmamış. ne bir organize atak var ne de taktiksel bir oyun anlayışı... [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
Arkadaş bence yanlış düşünüyorsun. Sonuçta finale kadar gelmişler ve stratejilerini oyunu kazanmaya yönelik yapmışlar. Hangi futbolcu daha iyiyse onunla oynamaları gayet doğal. Eto,Messi varken Puyolle yüklenecek halleri yoktu herhalde.Bence bu da bir taktiksel oyun anlayışıdır.
Arkadaşım senin o dediğin 2 pas üst üste yapma, organize atak geliştirme dediğin olayını daha önceki turlarda hepimiz yapmışızdır, daha doğrusu yapmaya cesaret etmişizdir, fakat bu izlediğin videodaki maç, 150 kişi içinden sıyrılıp finale kalmış iki kişinin maçı. Hiç bir riskin alınamayacağı, en ufak hatanın bile cezasının kesileceği bir maç. O yüzden bir pası atmadan önce 100 kere radara bakıp 200 kere düşünüp ölçüp biçmek durumunda kalıyoruz, dolayısıyla düşük tempolu oluyor, bence bu videoyu izleyecekseniz zevk almak için değil de "turnuva da finale kalırsam ne yapmalıyım" diye izleyin ;)