2.Peslife PS2 Turnuvası Şampiyonu // Ali Osman Aslan
2. PesLiFe Playstation 2 Pes2008 Turnuvası (İstanbul)Tarih 30 Mart 2008 Pazar.Ödül Playstation 3! Kayıt sadece ''20''ytl. BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU.
REKLAMLAR
2.Peslife PS2 Turnuvası Şampiyonu // Ali Osman Aslan (3478 Hit)
2. PesLiFe Playstation 2 Pes2008 Turnuvası (İstanbul) Tarih 30 Mart 2008 Pazar.Ödül Playstation 3! Kayıt sadece ''20''ytl. BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU.
REKLAMLAR
.
Tüm katılımcı arkadaşlar abilerimize çok teşekkürler. Sanırsam çok güzel bir organizasyona imza attık 70 kişilik bir katılımla uzun ama eğlenceli bir turnuvayı sonlandırdık. Türkiye çapında katılımcıların bulunduğu turnuvamızda Bartın - Kayseri finali yaşandı. Kayseriden turnuvamıza katılımda bulunan Ali Osman Aslan şampiyon olma hakkı kazandı...
2. Gökhan Çalıker 3. Hakan Yılmaz
Öncelikle derece alan arkadaşlara sonrada tüm katılımcı dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz]
... Fark Burada ...
1. Ali Osman ASLAN
2. Gökhan Çalıker
3. Hakan Yılmaz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz]
Konu Si®_Emre tarafından (04-06-2008 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.
Çok güzel bir organizasyon oldu.Muthiş bir Pazar gunu gecirdiğimi belirtmek istiyorum.Organizasyonu saglayan arkadaslarıma teşekür ederim.Katılım gosteren 70 aarkadaşa da çok teşekür ederim
Şampiyonumuzu ve diğer katılımcı arkadaşlarımızı tebrik ederiz.
Ali osman arkadaşımızı tebrik ederim..ödül kayseriye gitti..
gökhan çalıkerin maçlarını izleme fırsatı buldum çok beyendim çok iyi oynuyodu ama finali izleyemediyim için kaybedeceğini tahmin etmezdim. hakan yılmazıda tebrik ederim..bana gelince kaan çok haklısın tam bir facia [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
yani erken emekli oldun jose neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz hesabı [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ama gökhana yazık oldu çocuk biraz şanssız o maçların hakkı bana göe penaltılardı genede ali osman kardeşe 1.lik yakıştı tbr
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz]