10.PesLife.Com Pes 2010 Turnuvası Şampiyonu // GÖKHAN ÇALIKER
REKLAMLAR
.
10.PesLife.Com Pes 2010 Turnuvası Şampiyonu // GÖKHAN ÇALIKER
İmkanlarını sonuna kadar zorlayan türkiyenin ve istanbulun bir çok noktasından gelen ve bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza tüm içtenlikle teşekkürlerimizi sunarız
Toplam 94 kişi turnuvamıza iştirak etti. ve 1.ye PLAYSTATION 3 SLIM 120 GB 2. Orjinal PES 2010 PS3 3. arkadaşlarada 4 GB USB BELLEK ödülleri vererek teselli armağanları ile uğurladık..
Ayrıca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] sitesinin editörlerinden sevgili Yiğitcan Çalışkan kardeşimizde turnuvamıza misafir olmuş tespitlerde bulunmuş ve bize turnuva boyunca yardımlarda bulunmuştur
kendisine özel olarak ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.
Tam 94 kişi, Ciddi düzenli sistemli ve tertipli bir organizasyona imza atarak katılımcılarımıza en ufak bir aksaklık yansıtmadık katılımcılarımızın değerli vakitlerini organizasyon aksaklıkları ile harcamadık.. Turnuvamıza gelen, abartmadan etli,kemikli canlı kanlı, bıyıklı sakallı,boylu poslu, etli butlu,kaşlı gözlü, kollu bacaklı,kıllı tüylü tam 94 kişi, [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
217.027üyesi 517.933mesajı 88.811 konusu ile DÜNYANIN EN BÜYÜK ARAMA MOTORU GOOGLE IN BİLE KABUL ETTİĞİ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz]
ONLINE PLATFORMDA VE OFFLINE PLATFORMDA Tartışmasız ve rakipsiz İlklerin sitesi ve Türkiyenin En büyük Pro Evolution Soccer Sitesi PESLIFE.COM bu büyük turnuvasında yine mükemmel mücadelelere ve ilklere sahne oldu,
Düzenlediğimiz tüm peslife.com turnuvalarımıza katılmış ve katıldığı her turnuvada kendini bir adım daha ileriye götürmüş yılmadan taa BARTIN dan yüzlerce kilometre yol gelerek turnuvalarımıza katılarak bizleri elinden geldiğince yalnız bırakmamış,çok değerli bir üyemiz ve kardeşimiz şampiyon oldu,
Herzaman söylediğimiz gibi "yenilmeyecek rakip yoktur.daha çok çalışılmalı"sözümüzü doğrularcasına çalışarak kazanılmış büyük bir zafer,
evet 94 kişi arasından sıyrılıp 10.PESLIFE.COM turnuvamızda Şampiyon olan ,SON şampiyonumuz GÖKHAN ÇALIKER arkadaşımızı cağnı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Azim,sabır,istek,başarının yarısıdır,
1.olan Gökhan ÇALIKER Azimle,mücadele ederek ve devamlı üzerine ko***** elinin emeği ile PES etmeden çok güçlü rakipler arasından çıkarak şampiyon olmuştur. Gökhan Çalıker arkadaşımızı tekrar tebrik ettikten sonra
2.olan 10.PESLIFE.COM turnuvalarımızın en başarılı isimlerinden GEBZEDEN gelip finale kadar gelme başarısı gösteren MUHAMMET ZAFER KULAÇ
ve yine çok güzel mücadeleler sergileyerek böylesine önemli bir zafere imza atan MİTHAT CAN ALKAN kardeşlerimizide aldıkları derecelerden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
10. PESLIFE.COM PES 2010 TURNUVASI ŞAMPİYONU GÖKHAN ÇALIKER
TURNUVA 2.MİZ VE GÜMÜŞ MADALYA SAHİBİ MUHAMMET ZAFER KULAÇ
TURNUVA 3.MÜZ VE BRONZ MADALYA SAHİBİ MİTHATCAN ALKAN
KÜRSÜ
PESLIFE.COM MUTFAK [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
Konu Si®_Emre tarafından (10-11-2010 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
Böyle bir organizasyona ilk defa kendi kendine başvurup ve katılan oğlum mithat can alkanı bu başarısından dolayı yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
Ben mustafa =). bu turnuvada dereceye girme başarısı gösteremedim malasef , ama gokhan abimin almasına cok sevindim , abi o bug yapanları nasıl yendin ona şaşırdım ben adam titriyor bi vuruyor orta sahadan gol oluyor.bende elendim o maçta çok şaşırdım acıkcası hile desem değil adam titriyo resmen topa vururken ve hepsi gol ya***ak birşey yoktu =S
çok sağolun arkadaşlar. yine her zamanki gibi mükemmel bi turnuvaydı,bunu dereceye girdim diye söylemiyorum,ben 10 tane peslife turnuvasının 8'ine katıldım(BARTINDAN)her zaman aynı zevki aldım ama şampiyon olunca insan zevkin doruklarına ulaşıyo tabi [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Türkiye'nin en büyük PES sitesinde şampiyon olmak ve bunu kilometrelerce uzaktan gelerek başarmak bana gurur veriyo.bana bu gururu yaşatan başta EMRE ve MUHARREM kardeşlerim olmak üzere tüm PESLİFE ailesine ayrı ayrı teşekkürler.Ayrıca 2. olan Zafer kardeşimi ve 3. olan Mithatcan kardeşimi başarılarından ötürü,diğer katılan tüm arkadaşları da cesaretlerinden ötürü kutlarım...
tebrıkler gökhan. her ne kadar fınalde penaltılarla kaybetmış olsamda güzel turnuvaydı eglencelıydı guzel gectı turnuvaı duzenleyenlere ve cafe sahıbıne tesekkur ederım.
Övünmek gibi olmasın estfrrlah bir PES 2010 fenomeni olarak bu turnuvada ve daha önceki turnuvalarda olmadğıma üzldm çünkü siteyi yeni keşfedenlerdenim inş bundan sonraki tüm turnuvalarda olcm önümzdeki turnvya 28 ocakta boş yer kalısa kesin kayıt yaptrcam mümkünse gönüllü olarak ilk maçımı geçmiş şampiyonla yapmk istyrm [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] oda istrse buyrsn nyse 16 şubatta görüşmek üzere o zmna kdr finalleride atlatmış oluyoruz allahın izniyle